Hét ország fotóművészeinek kiállítása

Nemzetközi fotókiállítás nyílik az Apáczai ÁMK Művelődési Ház Galériájában szeptember 1-jén 18 órakor. A tárlaton hét ország művészei mutatkoznak be.

tovább

Mivel jár a Nevelési Központ átszervezése?

Nevelési Központ

Pécs önkormányzata még 2017 áprilisában határozott arról, hogy átszervezi az Apáczai Óvoda, Művelődési Ház, Könyvtár és Sportegység működését. Igyekeztünk utánajárni, milyen változásokkal jár mindez a látogatók, érdeklődők, valamint a dolgozók szempontjából.

tovább

Olimpikontól a Kossuth-díjasig – jógaórától a borászokig

Dombi Erzsébet Lívia, Liza (fotó: Szabó Csaba)

Bölcsőde, óvodák, általános- és középiskola, kollégium, művészeti iskolák, uszoda, sportcsarnok, udvari futópálya, konditerem, könyvtár, művelődési ház; színház, konferencia- és balett terem, ifjúsági információs pont, Tetthely végpont, kiállítóterek, gyógytestnevelés, vizuális fejlesztő szoba – és még sorolhatnánk, mennyi tevékenység tartozott a híres „Nevkóhoz”.

tovább

Tektonikai mozgások érzékelhetők a Nevelési Központban

Rékai Zsolt műve

Szürreális élményben lehet része mindazoknak, akik az Apáczai ÁMK Művelődési Házába látogatnak. Az ég a földdel válik egyenlővé…, de természetesen csak a látogató képzeletében. Mindehhez Rékai Zsolt február 4-én megnyílt kiállítása adja az ihletet.

tovább