Gyermekprogram a Plazában

A Pécs Plaza és az ÖKOVÁROS-ÖKORÉGIÓ Alapítvány közös, ingyenesen látogatható gyermekprogramot szervez szeptember 23-án, szombaton 10.30-13.30 óra között. A Pécs Plazában megrendezendő eseményen a gyermekek megismerhetik és kipróbálhatják a papírkészítés, papírmerítés technikáját. A programot a Hangoló Zenés Gyermekszínház „Fákban rejlő kincseink” című műsora fogja színesíteni.

Csikorgó kerekek és füstölő gumik a Plázánál

Augusztus 19-én, szombaton újra pécsi állomással kedveskedik a Dunántúli Szlalom Kupa sorozat az ország egyik legrégebbi autóversenyzői múlttal rendelkező városának. A Pécs Plaza jóvoltából minőségi aszfalton mérhetik össze tudásukat a helyi versenyzők a Dunántúl legjobb szlalomosaival.

A Nyitott Kapuk képekben

Immár kilencedik alkalommal rendezték meg a Nyitott Kapuk eseménysorozatát Pécs-Kertvárosban. A két főszervező, a Csorba Győző Könyvtár Kertvárosi Fiókkönyvtára, valamint a KertÉsz Civil Közösség változatos programról gondoskodtak június 10-én.

Kertvárosi Egészségnap

Május 6-án az egészséget helyezik középpontba a Diana téren. A rendezvényre felnőtteket és gyermekeket is várnak.

Kertváros Nap – ötödször!

Szombaton immár ötödik alkalommal rendezik meg a Kertváros Napot Pécs legnépesebb városrészében. Az eseményen részt vesz és köszöntőt mond Csizi Péter, a városrész országgyűlési képviselője, valamint Kertváros önkormányzati képviselői.

Akik mosolyt visznek (nemcsak) a kertvárosiak életébe

Nem ül ölbe tett kézzel, csodára várva Vörösné Deák Andrea, a 2009-ben alakult Mosolymanó Egyesület elnöke. Hosszú lenne felsorolni, mi mindent tett 15 társával, akikkel együtt valósítja meg mindazt, ami szebbé, tartalmasabbá teszi az itt élő családok és főként a gyerekek mindennapjait.

A Diana téri piacon jártunk, avagy a mézédes bűnbeesés

Történt, hogy mivel végre (legalább a hétvége egyik napján) beköszöntött a gyönyörű, napsütéses idő, elhatároztuk, meglátogatjuk a Diana téri piacot. Sok mindent láttunk, azonban egy szívünknek kedves felvételt mégsem készíthettünk el.